вторник, 27 март 2007 г.

Шоуто на Люк Трифонов

Днеска, мотайки се по кафе в обедната почивка, подочух, че видите ли Люк Бесон, ще е на гости на Плевенското кубе във заприличалото му вече донема и къде на разбрицана кочина "шоу". Почудих се, СлаФ, не кани отдавна никой свестен и интересен, освен ако не му дойде на крака - все пак по евтинко е да плаща на трите дресирани маймунки да вкарват халтурки и вицове, чувани от кварталните кръчми, отколкото нещо друго. Та си казах - явно Люк е за нещо Тук.
Оказа се, (аз като виден гейминг-обзървър хехе), че тука в София ще е първата снимачна площадка на game-to-movie екранизацията на небеизвестната игра Hitman, след което снимките продължават в Южна Африка, Истанбул, Санкт-Петербург и Лондон.
Сега смятам, че триъгълника би бил пълен обаче, ако Славун беше успял да докара и Дъгри Скот (фамозния-маниашки-ценен-тип Шон Амброуз, който риташе задника на онзи путьо Томи Круз в Mi:2) и Робърт Непър (емблематичния Ти-Бег (Тиодор Бегуел) във Prison Brake)
Но, както се казва - на харизан кон зъбите не се гледали, остава и цялата групичка начело с мосю Бесон и онзи-хапльо Тимъти Олифант (все още не мога да си обясня, как разкараха Вин Дизел от ролята - за мен си беше идеалния избор), на когото е поверена ролята на Агент 47, да си свършат работата ПОНЕ толкова добре, колкото и другия доказал се французин в екранизирането на game-to-movie заглавие - Кристоф Ганс и неговия Silent Hill, от миналата година.

Е поживьом увидем.
:)

Няма коментари: